سوزاندن خال با دستگاه + بهترین روش برداشت – کلینیک ویستان ❤️

76 / 100

سوزاندن خال با دستگاه، یکی از روش های معمولی است که بیشتر افراد برای برداشتن خال، این روش را انتخاب می کنند. به دلیل ناآگاهی، بسیاری از مردم تمایل دارند شایعاتی را باور کنند که همه خال ها خطرناک هستند و به طور پیش فرض حامل سرطان هستند. اما همه چیز خیلی ترسناک نیست. اکثریت قریب به اتفاق نئوپلاسم ها کاملاً بی ضرر هستند و برخی حتی تزئینی در نظر گرفته می شوند.

علل تولد دوباره خال، گاهی اوقات دستخوش یک سری تغییرات بدخیم می شود. اما مواردی وجود دارد که فرد می تواند از آنها اجتناب کند. مثلا آسیب به خال، فشردن، لایه برداری، خراش یا مالش با نقض یکپارچگی و حفظ آن. نور خورشید بیش از حد یا اشعه ماوراء بنفش مصنوعی.

این ممکن است بی توجهی به محافظت از اشعه ماوراء بنفش هنگام استراحت در ساحل یا سوء استفاده از سولاریوم باشد. عوامل خطر علاوه بر علل فوق که ذکر کردیم، شرایط متعدد دیگری را نیز شامل می شود که شما را محتاط می کند: قرار دادن خال روی سر، گردن، پاها، کف دست، پشت، قفسه سینه یا کیسه بیضه شایع ترین محل تولد مجدد.

خال می تواند صورت را زیبا کند، اما باعث ناراحتی نیز می شود که می توان با سوزاندن خال با دستگاه، این ناراحتی را برطرف کرد.

در سطح جنین در رحم نیز سلول های خال به وجود می آیند. این مجموعه ای کامل از سلول ها از جمله ملانوسیت ها است که تولید ملانین را که مسئول رنگدانه است، کنترل می کنند. به دلایلی که به خوبی شناخته نشده اند، ملانوسیت ها قبل از رسیدن به لایه بالایی پوست در درم باقی می مانند.

به همین دلیل است که نوزاد در بدو تولد، خال ندارد. آنها اغلب تحت تأثیر دلایل زیر شروع به نشان دادن خود می کنند: شکست هورمونی مرتبط با بلوغ. قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش، به دلیل قرار گرفتن مکرر در معرض نور خورشید در دوران بارداری.

مراحل رشد خال

از لایه داخل پوست به مرز عبور می کند. بعد از سی سالگی فاز به صورت داخل جلدی تغییر می کند. در سنین بالا فرو می رود و به تدریج با بافت همبند جایگزین می شود. خال ها با بدن انسان رشد می کنند و بیشترین تعداد در دوران نوجوانی رخ می دهد. پس از 50 سال، خال های معمولی کمتر قابل توجه می شوند و تا 80 سالگی تقریبا ناپدید می شوند.

انواع خال ها و تقسیم بندی

خال های خاص و معمولی. در میان خال های معمولی 3 شکل وجود دارد: مرز‌ بغرنج؛ داخل پوستی نوع مرزی در 20 سال اول زندگی ظاهر می شود و تا 35 سال طول می کشد. این یک نقطه گرد (1 تا 10 میلی متر) از تمام سایه های قهوه ای با سطح صاف و خطوط واضح است. اغلب، خال های این شکل روی صورت، گردن، دست ها قرار دارند.

شکل پیچیده یا مختلط یک مورد مرزی است. این نوع معمولاً به صورت یک توپ فشرده می شود. رنگ ممکن است همان فرم حاشیه باشد، اما ممکن است به سیاه نیز تغییر کند. خال‌های داخل جلدی در بزرگسالی ظاهر می‌شوند، روی صورت، گردن و دست‌ها موضعی می‌شوند.

چنین تشکیلاتی ممکن است شبیه زگیل های پا باشد و اندازه آنها از 2 میلی متر تا چند سانتی متر متفاوت باشد. رنگ خال، قهوه ای روشن تا سیاه است، اما ممکن است فاقد رنگدانه باشد و ممکن است صورتی یا سفید باشد. هر چه خال بیشتر از سطح پوست بیرون بزند، رنگدانه آن کمتر است.

برخی خال ها مادرزادی هستند، برخی در سال های بعد ظاهر می شوند. بیشتر اوقات ما آنها را نادیده می گیریم زیرا مشکلی ایجاد نمی کنند. وقتی روی صورت قرار می گیرند، به خصوص وقتی خال ها بزرگ یا بیرون زده هستند، آزار دهنده است، زیرا ظاهر بدی ایجاد می کنند. به هر حال، اولین جایی که مردم به آن نگاه می کنند، صورت ماست. پس سوزاندن خال با دستگاه، برای زیبایی ظاهری خیلی مهم است.

علت ایجاد خال چیست؟

ساختار ژنتیکی، تعداد خال های یک فرد را تعیین می کند. پوست با بیش از 100 خال خطر ابتلا به “سرطان پوست” را افزایش می دهد. قرار گرفتن در معرض نور خورشید نقش مهمی در ایجاد خال دارد. با این حال، این خال ها تمایل به ظاهر شدن در آینده دارند. به همین دلیل استفاده از ضد آفتاب قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید بسیار مهم است.

اگر خال روی صورت خود دارید یا در قسمتی از بدن وجود دارد که قابل مشاهده است و شما را آزار می دهد، می توانید از روش سوزاندن خال با دستگاه، بهره ببرید. فرآیند سوزاندن خال با دستگاه بین 5 تا 10 دقیقه طول می کشد و می تواند در یک بار ویزیت انجام شود.

برای تشخیص صحیح روش درمان برای از بین بردن خال، نیاز به ارزیابی توسط پزشک است. پس از این کنترل، جراح تصمیم می گیرد که با چه تکنیکی خال برداشته شود. به طور کلی، خال ها را می توان به دلایل زیر برداشت:

  • اگر باعث ناراحتی فرد می شود.
  • اگر ظاهر غیر زیبایی داشته باشد.
  • اگر خطر ابتلا به سرطان پوست را داشته باشید.

خال ها در چه شرایطی می توانند خطرناک باشند؟

خال های در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست اغلب از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند. بسیار مهم است که موارد زیر را رعایت کنید تا تمام خال هایی که دارید را زیر نظر داشته باشید.

  • عدم تقارن: خال نامتقارن
  • خط مرزی: خال هایی با مرزهای نامشخص
  • رنگ: خال هایی که به تازگی تیره شده اند
  • قطر: خال هایی با قطر بزرگتر از 0.5 سانتی متر یا به سرعت در حال رشد هستند.
  • تسکین: خال هایی که سطح بالایی آن ها در اثر تورم بالا آمده است.

اگر چنین علائمی را در یک یا چند خال خود مشاهده کردید، باید فوراً با متخصص پوست مشورت کنید.

آیا در روش سوزاندن خال با دستگاه درد ایجاد می شود؟

از آنجایی که قبل از سوزاندن خال با دستگاه از بی حسی موضعی استفاده می شود، دردی احساس نمی شود. در روش سوزاندن خال با دستگاه، قبل از درمان، یک کرم بی حس کننده روی ناحیه ای که خال در آن قرار دارد، می زنند تا دردی حس نشود.

آیا بعد از سوزاندن خال با دستگاه جای زخم باقی خواهد ماند؟

بسته به عمق خال و نوع تکنیک مورد استفاده، ممکن است جای زخم خفیف در زیبایی حذف خال ایجاد شود. اگر خال خیلی عمیق باشد، می توان درمان را در ۲ یا ۳ جلسه در فواصل ۶ یا ۸ هفته ای انجام داد. در چنین روشی بخیه های زیبایی برای جلوگیری از ایجاد جای زخم انجام می شود. اما در روش سوزاندن خال با دستگاه، جای هیچ زخمی باقی نمی ماند.

پس از سوزاندن خال با دستگاه چه اتفاقی می افتد؟

ممکن است بعد از سوزاندن خال با دستگاه، یک پوسته سبک روی ناحیه ای که خال گرفته شده است تشکیل شود. نیازی نیست نگران باشید. در عرض 1 یا 2 هفته، این پوسته می ریزد و پوست جدیدی از زیر آن بیرون می آید.

بسیار مهم است که بعد از سوزاندن خال با دستگاه، صبر کنید تا پوسته خود به خود از بین برود. اگر خال شما بسیار بزرگ است و نیاز به بخیه دارد، از شما خواسته می شود که در عرض 2 هفته دوباره ویزیت کنید تا بخیه ها برداشته شود.

خال هایی که به عنوان یک نقص پوستی در سطح پوست دیده می شود، ممکن است دلیل شکایت بیماران باشد. نام اصطلاحی خال هایی که در هر نقطه از بدن، از ناحیه تناسلی گرفته تا کف پا دیده می شوند، «نووس» است.

سلول هایی که رنگدانه ها یعنی ملانین را ترشح می کنند، سلول های ملانوسیت نامیده می شوند. نوعی تشکیل تومور با ترکیب رنگدانه های ملانین و ایجاد تیره شدن پوست مشاهده می شود. بنابراین خال ها را می توان تومورهای خوش خیم نامید. این تشکیلات قطعا سرطانی بودن را نشان نمی دهند.  اگر ساختار متفاوتی در تجمع رنگدانه ها مشاهده شود خطر سرطان را به همراه دارند. رسوبات رنگدانه روی پوست از این نوع، بدخیم نامیده می شود.

روش‌ های درمان خال‌ها، که به‌عنوان تشکیل جدا از ملانوم‌های بدخیم مشاهده می‌شوند و در طی معاینه شناسایی می‌شوند، بسیار آسان هستند. در درمان خال از روش های کاملا جدید با فرصت های ارائه شده توسط تکنولوژی استفاده می شود. در درمان خال بدون تاثیر بر زندگی روزمره بیماران، فرآیندهای طولانی و دردناک مانند روش های قدیمی تجربه نمی شود. می توان با سوزاندن خال با دستگاه، آن ها را از بین برد.

در حالی که برخی از خال ها از نظر ظاهر زیبایی برای بیماران ناراحت کننده هستند، برخی از خال ها می توانند به طور خطرناکی رشد کنند. در هر دو مورد، برداشتن و سوزاندن خال با دستگاه امکان پذیر است.

سوزاندن خال با دستگاه، برای خال هایی که در معرض خطر سرطان هستند باید فورا انجام شود. دلایل سوزاندن خال با دستگاه ممکن است شامل ایجاد مزاحمت برای فرد، خطر ابتلا به سرطان پوست یا ایجاد ظاهر بد از نظر زیبایی باشد.

آن ها تشکیلاتی هستند که در هر قسمت از بدن با انواع مختلف مانند اندازه، رنگ، نوع ، رفتار و ارتفاع از پوست دیده می شوند و می توانند در همان سطح پوست یا بالاتر از پوست قرار بگیرند. آنها می توانند الگوهای رفتاری مختلفی مانند پولیپ، ماکولا و پاپول داشته باشند.

خال های خوش خیم

خال ها که عموماً به عنوان خوش خیم شناخته می شوند، می توانند به بدخیمی تبدیل شوند (تومور بدخیم یا در برخی موارد شرایط منفی متفاوت. به همین دلیل پیگیری منظم خال ها ضروری است. در صورت بروز هر گونه تغییر، مداخله جراحی بسته به آن با نظر پزشک باید انجام شود.

در صورت مشاهده شرایطی مانند افزایش سایز، تیره شدن رنگ، تغییر شکل، بنفش شدن خال های سیاه، خونریزی یا زخم باید با جراح پلاستیک مشورت شود. به این ترتیب می توان تغییرات ایجاد شده در بدن را با سوزاندن خال با دستگاه یا مداخله جراحی، درمان کرد.

مزایای سوزاندن خال با دستگاه چیست؟

روش سوزاندن خال با دستگاه روی خال هایی که هم سطح پوست هستند و روی خال هایی که به صورت پف کردگی روی پوست ایجاد می شوند تاثیر زیادی دارد.

از آن جایی که ریشه مو در از بین بردن خال های ریش و پوست سر آسیبی نمی بیند، هیچ جای زخم در روش سوزاندن خال با دستگاه مشاهده نمی شود.

سوزاندن خال با دستگاه یک روش درمانی بسیار سالم و کاربردی است. به طور متوسط   30-40 خال را می توان در طول یک جلسه درمان کرد.

بهبودی در دوره پس از درمان به روش سوزاندن خال با دستگاه، ب سرعت پیشرفت می کند، نیازی به پانسمان نیست.

یک روش درمانی غیر تهاجمی است. این روش بدون هیچ گونه خونریزی انجام می شود. از آنجایی که برش روی پوست ایجاد نمی شود، معمولا عفونت دیده نمی شود.

با سوزاندن خال با دستگاه خطر باقی ماندن جای زخم کاهش می یابد. این شکستگی خال های متشکل از رنگدانه ها توسط سوزاندن است، اما هیچ آسیبی به پوست وارد نمی کند.

از آن جایی که هیچ برشی روی پوست ایجاد نمی شود، خطر عفونت نیز کاهش می یابد. پس از پاکسازی ضایعه از روی پوست با سوزاندن خال با دستگاه ، وجود خال از قبل مشخص نمی شود.

سوزاندن خال با دستگاه برای چه مواقعی کاربرد دارد؟

حذف خال هایی که فرد را آزار می دهد از بدن با سوزاندن امکان پذیر است. این یک روش ایده آل است که اغلب ترجیح داده می شود زیرا یک روش بدون درد است، جای زخم نمی ماند و عود نمی کند.

سوزاندن خال با دستگاه روی خال هایی که خوش خیم هستند، هم سطح با پوست هستند یا به صورت برآمدگی روی پوست ظاهر می شوند، استفاده می شود. سوزاندن خال با دستگاه یک درمان خوب برای از بین بردن خال در نواحی سخت درمان مانند ناحیه صورت، بینی و گوش است.

نکاتی که باید بعد از سوزاندن خال با دستگاه در نظر بگیرید.

سوزاندن خال با دستگاه روشی است که تحت بی حسی موضعی انجام می شود.

زمان بهبودی سوزاندن خال با دستگاه در مقایسه با روش های برداشتن خال که با روش های جراحی انجام می شود بسیار کوتاه است.

در برنامه درمانی، کارهایی که باید بعد از سوزاندن خال با دستگاه انجام دهید و نکاتی که باید به آن توجه کنید توسط پزشک برای شما توضیح داده می شود. رعایت این نکات برای نتیجه موفقیت آمیز فرآیند سوزاندن خال با دستگاه، مهم است.

در فرآیند سوزاندن خال با دستگاه، لکه های قرمز کوچکی دیده می شود که این در درمان طبیعی است.

نواحی تحت درمان به طور موقت با پانسمان بسته می شود. در فرآیند پس از درمان، پوسته پوسته شدن در مناطق تحت درمان در عرض چند روز رخ می دهد.

پوسته ها در حدود 1 هفته می ریزند و پوست زیر ممکن است صورتی کم رنگ شود. رنگ صورتی روشن که روی پوست ایجاد می شود به مرور زمان به همان رنگ پوست می رسد و به مرور زمان از بین می رود.

مهم است که بیمارانی که سوزاندن خال با دستگاه را انجام می دهند، تا زمانی که پوسته ها فروکش نکنند، روی پوست آرایش نکنند.

ارتباط با ما

سوزاندن خال با دستگاه یک روش کاملاً ایمن است. گاهی اوقات ممکن است خونریزی خفیفی در حین سوزاندن وجود داشته باشد، اما به راحتی می توان آن را متوقف کرد. ممکن است در ناحیه ای که خال گرفته شده قرمزی یا احساس خارش خفیفی داشته باشید که طی چند روز ناپدید می شود.

خطر عفونت نیز خیلی نادر است. به همین دلیل توصیه متخصصین ما به شما، سوزاندن خال با دستگاه است که می تواند برای این درمان، متخصصین باتجربه کلینیک ما را انتخاب کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید 02126722084